Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Новата игра на Национална лотария ЛОТО СПОРТ

Година: 2014

За проекта разработихме:

Уеб сайт

Уеб базирани игри

Лото игри

Национална лотария

ЛОТО СПОРТ

Софтуер и интерфейс за първата лото игра на Национална лотария


Новата игра на Национална лотария ЛОТО СПОРТ е създадена да предложи на традиционните играчи нови варианти за печалба с любимите им числа. Играта старира в условия на силна конкуренция, но благодарение на стратегията да предлага разнообразни възможности за игра (от 1 до 10 числа по избор) и печалба на средно всеки трети залог, бързо спечели доверието на хиляди клиенти. Старта на ЛОТО СПОРТ беше подкрепен от силна рекламна кампания с лицето на Христо Стоичков, в Национален ефир и на специални монитори в търговските обекти.


За лото играта ЛОТО СПОРТ, E-CARD разработи софтуер за автоматизирано сканиране и отчитане на попълнен от клиента фиш, както и интерфейс за ръчно приемане на залога в търговската мрежа. Интерфейсните решения са съобразени с динамиката в търговската мрежа, която изисква обработване на залог и/или изплащане на печалба в рамките на секунди. За удобство на клиентите разработихме и специални фишове за бърза игра, както и различни варианти на фиша за попълване, съобразени с очакванията на новите играчи и на вече запознатите с играта стратези.


Визуализацията на тегленето на печелившите числа на място в обектите и възможността всеки играч да проследи тегленето и да получи печалбата си до няколко минути, изискваха да разработим сигурна уеб базирана система, с минимален трафик на данни и атрактивна визуализация на изтеглените числа на място и в официалния сайт www.7777.bg. Създадения софтуер за визуализация включва и мониторинг на работещите устройства, възможност за дистанционна промяна на звука, както и софтуер за публикуване на рекламни клипове и контрол на излъчванията в различни търговски вериги.
По отношение на разнообразните изисквания на търговските обекти, бяха разработени гъвкави решения за гарантиране на сигурността на трафика, които включват хардуерно планиране и реализация на мрежови решения, съобразени с необходимостта от връзка в реално време на няколко търговски системи.


Като част от портфолиото хазартни игри на Национална лотария, Лото спорт беше реализирана изцяло от екипа на E-CARD с планиране и мениджмънт от страна на Национална лотария.

Клиент

Партньори