Представяне

E–CARD създава и развива достъпни, качествени продукти и услуги, базирани в интернет среда от 2000 г.

Приоритет в дейността на компанията е реализацията на цялостни интерактивни проекти, качествени интернет услуги и решения.

За компанията

E-CARDе българска компания, която разработва иновативни казино и кено игри. Нашите продукти са достъпни за игра от целия свят и България. Имаме повече от 20 години опит в създаването на различни интерактивни проекти, които включват ТВ предавания, mobile игри, сайтове и услуги.


ИСТОРИЯ И МИСИЯ

Компанията е създадена през 2000 г. и се налага на пазара чрез предплатената карта за интернет достъп и разплащания E-CARD. Още от самото начало мисията на компанията е да предлага иновативни решения в областта на уеббазираните услуги и сайтове, както и в областта на мобилния маркетинг.


ПРОЕКТИТЕ

Каизно игрите на E-CARD са интегрирани в един от най-популярните сайтове за онлайн игри в България 7777.bg. Оригиналните уеб проекти и софтуерните решения, които компанията създава през 20-годишната си история, успяха да я утвърдят като лидер в сферата на интерактивните приложения и уеб-базирани услуги. Сред най-популярните и успешни проекти, разработени от компанията, саигрите „Детелинки на късмета“, „Море от съкровища“, „Всичко или нищо“, Наземни и онлайн кено и лото игри като 6 от 47, Лото златната топка, Големият джакпот.

Един от най-успешните ТВ формати в България са стартирали заедно с реализирани от наш екип уебсайт и платформа за видео стриминг със собствена разплащателна система: Big Brother- сезони 1, 2, 3 и 4, специалните VIP издания на шоуто иBig Brother Family;Star Academyи онлайн версията на играта"Стани Богат". Преди навлизането на смартфоните, E-CARD създаде и разви едни от най-успешните и популярни SMS игри, реализирани в България – SMS за милиони, първият сезон на Големия КЕШ, Пари на мига, както и множество Call TV формат предавания, излъчвани в ефира на НОВА Телевизия и Диема – Време за пари, Къщата на парите, Лесни пари, Ало, Стар Академи и др.


ПАРТНЬОРИТЕ

През последните 5 години компанията реализира десетки мащабни проекти, съвместно с международни и български партньори -CELADOR,ENDEMOL,EYEWORKS,SIA Advertising,Global Films,НОВА Телевизия,Diema Vision, продуцентска къщаЕДИТАи др. В момента компанията е една от малкото български компании, които са директен партньор и с трите мобилни оператора в страната - MTEL, GLOBUL и VIVACOM. E-CARD поддържа редица партньорства с почти всички български интернет доставчици, както и с множество телевизии и печатни медии, някои от които са Nova, Nova +, BTV, БНТ, вестник "Стандарт".

Компанията разработва и лансира собствени интернет проекти, които успешно се реализиратв България и чужбина.

E-CARD е част от "Българската Уеб Асоциация", спонсор на FreeBSD фондацията, партньор и участник в популярните събития в OpenSource общността - OpenFest и beIT.today Конференцията. Компанията е носител на три награди на Deloitte, които регулярно оценяват качеството и темповете на развитие на E-CARD и поставят компанията в топ 50 в Европа.