Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Джакпот Лото играта 6 от 47, която разработихме за Национална лотария в края на 2014 г. стана флагман на портфолиото от игри и лотарийни билети.

Година: 2014

За проекта разработихме:

Лото игри

Национална лотария

ЛОТО ИГРА 6 от 47

Джакпот игра Лото 6 от 47 за Национална лотария


Джакпот Лото играта 6 от 47, която разработихме за Национална лотария в края на 2014 г. стана флагман на портфолиото от игри и лотарийни билети. Играта се отличава с изключително ясен регламент, ежедневно теглене в национален ефир и атрактивен джакпот, който прогресивно нараства.

В стратегията за развитие на наземната търговска мрежа на Национална лотария, играта се оказа ключова за търговци, които имат нужда от допълнителен източник на доход и търсят повод да връщат клиентите в обекта всеки ден. За тези цели създадохме опростен интерфейс за ръчна обработка на фишовете и талон за бърза игра, който се приема само чрез сканиране на баркод. Всички търговски обекти бяха информирани за регламента на новата игра с помощта на разработена от Ecard информационна система, чрез която бяха адресирани съобщения към терминалите в търговската мрежа.

Лото 6 от 47 за първи път предложи на играчите възможност да спечелят още преди тегленето от допълнителната игра „Пари на мига”. Всеки приет залог за „6 от 47” дава допълнителни 5 числа, всяко от които може да донесе печалба от 2 лв. до 100 000 лв. Така още преди да е минало тегленето в края на деня, играчите могат да получат награда.
Проверката на квитанциите за клиентите и търговците е максимално опростена и изисква единствено сканирането на оригиналната квитанция за залог на място в обекта или въвеждане на номера на квитанция в уебсайта www.7777.bg или в IVR меню на националния телефон 0700 42 1000700 42 100.

Визуализацията на тегленето на печелившите числа в ТВ предаване в най-гледаното телевизионно време и възможността всеки играч да провери колко числа е познал и да получи печалбата си на момента в обектите, изискваха да разработим сигурна уеб базирана система, с минимален трафик на данни. Изтеглените числа се публикуват също на мултимедиа мониторите в търговските обекти и в официалния сайт www.7777.bg. Създадения софтуер за визуализация на печелившите числа включва и мониторинг на работещите устройства, възможност за дистанционна промяна на звука, както и софтуер за публикуване на рекламни клипове и контрол на излъчванията в различни търговски вериги.

По отношение на разнообразните изисквания на търговските обекти, бяха разработени гъвкави решения за гарантиране на сигурността на трафика, които включват хардуерно планиране и реализация на мрежови решения, съобразени с необходимостта от връзка в реално време на няколко търговски системи.

Като част от портфолиото хазартни игри на Национална лотария, Лото 6 от 47 беше реализирана изцяло от екипа на E-CARD, с планиране и мениджмънт от страна на Национална лотария.

Клиент

Партньори