Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Официалния сайт на Национална лотария предлага полезна информация за всички участници в игрите на Национална лотария и търговци, които искат да предлагат билети и лото игри.

Година: 2013

За проекта разработихме:

Национална лотария

НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ 7777.bg

УЕБСАЙТ НА НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ 7777.bg


НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ е една от най-популярните марки в България на 2014 година. Интересните игри и лотарийни билети, които разпалиха тръпката за забавления на милиони  българи са представени в сайта www.7777.bg

Визията на компанията за разнообразни и иновативни продукти в сферата на забавните и хазартни игри. Динамичния ръст на броя на игрите ни ориентира към  модулна структура на сайта, която да позволява бързо включване на нови продукти и ежедневно актуализиране на информацията за спечелилите. 


В процеса на изграждане на сайта беше проектирана база данни за клиентските регистрации и записване в специалните жребии за допълнителни награди. Фокус върху опростената визия и call-to-action бутони, които улесняват навигацията в сайта са опорните точки във функционалния дизайн, с които се заеха нашите партньори от Edesign.

Ефектните анимации на новите билети и атрактивните визуализации на тегленията на печелившите числа от лото игрите привлякоха още нови редовни посетители. За новите играчи бяха предвидени еднотипни елементи „Как да играя” с точно установена позиция на всяка страница, както и ясни разяснения за регламента и печалбите в игрите. Организаторите от Национална лотария предоставиха на официалния си сайт цялата информация за спечелилите от лото игрите, билетите и ТВ шоуто в ефира на Нова Телевизия. Особено удобно за играчите е да проверят печалбата си или да видят колко пъти любимите им числа са били печеливши.


Уеб сайтът осъществява комуникация в реално време с ERP системите за логистика и софтуера за поддръжка на Лото игрите, благодарение на което клиентът винаги може да получи актуална информация за своята печалба и обектите, в които може да играе Лото или да купи билет. В сайта може да се видят и интригуващи интервюта и статии за хората, които са променили живота си благодарение на късметлийските игри.
За търговците, които се интересуват от възможностите за бизнес с Национална лотария беше разработен микро-сайт с подробна информация и форма за бърза връзка с екипа.


•    Игрите на Национална лотария се организират под постоянен контрол от страна на Държавната комисия по хазарта и всички други организации свързани с европейските и международни хазартни власти.

Клиент

Партньори