Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Софтуер за приемане на залози и изплащане на печалби от лото игри и билети в търговската мрежа на Национална лотария.

Година: 2014

За проекта разработихме:

Национална лотария

Национална лотария

Софтуер за наземната търговска мрежа на Национална лотария


В стратегията за развитие на наземната търговска мрежа на Национална лотария, играта се оказа ключова за търговци, които имат нужда от допълнителен източник на доход и търсят повод да връщат клиентите в обекта всеки ден.

Така през 2014 над 750 обекта вече предлагат числовите игри на Национална лотария. Само за 8 месеца лото игрите се преърнаха в любимо занимание за милиони играчи.
Икард създаде лесен и интуитивен интерфейс за ръчна обработка на фишовете и талон за бърза игра, които се приемат само чрез сканиране на баркод. За информиране на търговците в реално време за промоции или нови продукти разработихме информационна система, чрез която адресираме съобщения към всички или избрани терминали в търговската мрежа.


Проверката на квитанциите за клиентите и търговците е максимално опростена и изисква единствено сканирането на оригиналната квитанция за залог.


Сигурността на трафика се гарантира с хардуерно планиране и реализация на мрежови решения, съобразени с необходимостта от връзка в реално време на няколко търговски системи.
Визуализацията на тегленето на печелившите числа на мултимедийни екрани в обектите и възможността всеки играч да проследи тегленето и да получи печалбата си до няколко минути, изискваха да разработим сигурна уеб базирана система, с минимален трафик на данни и атрактивна визуализация на изтеглените числа на място в обектите.

Създадения софтуер за визуализация включва и мониторинг на работещите устройства, възможност за дистанционна промяна на звука, както и софтуер за публикуване на рекламни клипове и контрол на излъчванията в различни търговски вериги.

Клиент

Партньори