Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Година: 2011

За проекта разработихме:

Mobile Marketing чрез SMS

Мобилен СМС Маркетинг

Мобилен СМС МаркетингPUSH КАМПАНИИ – TEXT-OUT 


Изпращане на SMS съобщение към потенциалните потребители, от което директно да бъдат информирани за дадена промоция, кампания, игра и т.н. 
За целта е необходимо да се дефинира оферта, която желаете да предложите на потребителите, структурира текстово съобщение с препратка към мобилна версия на сайт (landing page) и информация за отписване от кампанията, изпрати съобщението до подходяща таргет група.


PULL КАМПАНИИ – TEXT-IN

Потенциалните потребители са информирани и/или са заявили желание (абонирани) за конкретната промоция, игра, кампания и т.н.

Практически информацията, която се разпространява в този вариант е неограничена, поради факта, че е поискана от потребителите
дефиниране на оферта или услуга, която потребителите да получат след като изпратят текст на определен номер, промотиране на Вашето предложение с ключова дума и кратък номер, заинтересуваните потребители изпращат ключовата дума на краткия номер, за да получат предложението.
Потребителите получават текстово потвърждение и препратка към мобилна версия на сайт, където да получат допълнителна информация.