Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

Универсална карта E-CARD

Универсална карта за достъп до Интернет, VoIP телефония и онлайн разплащанияECARD е продукт за предплатена комуникация и разплащания в интернет на територията на България. Универсалната карта спечели доверието на българските интернет потребители и специалистите още със стъпването си на пазара през 2000 г. Форматът на защитената ваучер система предоставя сигурни транзакции при on-line покупки на музика, игри, лога и мелодии за GSM, информация или комуникация при VoIP разговори.


Интегрирането на продукти и услуги в системата за разплащане с ECARD е максимално улеснено и позволява бърза корекция на въведени цени или условия за ползване. Нашият опит в създаването и поддръжката на различни интерактивни проекти ни позволяват да предложим адаптивни, работещи схеми на предлагане, които да задоволят пазарните очаквания.


Интернет услугите, достъпни чрез картата са:
    * DIAL UP достъп до интернет с възможност за избор между повече от 20 доставчика. Актуалните промоции, специалните отстъпки и всички предлагани от провайдърите бонуси са достъпни за потребителя.
    * VoIP услуги – или най-евтините телефонни разговори, базирани на IP протокол, са предоставени на потребителите от 3 водещи провайдъра. Възможности за сравнение между цените на доставчиците и избор на различни дестинации.
    * ON-LINE РАЗПЛАЩАНИЯ – възможност за извършване на транзакции в реално време от картата към доставчик на услуги, предлагани в интернет.

Клиент