E-CARD разработи официалния сайт на Diema Vision

26 Юли 2006

Официалният сайт на телевизионните канали Diema е най-новият проект, реализиран от екипа на E-CARD. Порталът обединява сайтовете на телевизионните канали Diema +, Diema 2, Diema Extra, Diema Family и корпоративният сайт на Diema Vision.

Сайтовете са обединени от единна стилова линия, която осигурява интуитивна навигация и бърз достъп до акцентите в програмата. Трейлъри на предстоящи премиери на кино и DVD, както и видео анонси за филмите, излъчвани на малкия екран, могат да се гледат директно в сайта чрез брандиран Flash video player. За да направят своя избор за приятно прекарване на свободното време пред малкия екран, зрителите разполагат с удобно търсене по часови пояс, тип предаване и телевизионен канал.

За феновете на спорта е създадена секция, посветена на отборите в първенствата на Франция, Испания и Англия. Подробна информация за резултатите, класирането и голмайсторите ще заинтригува всички, които следят директните излъчвания на мачовете.

За рекламодателите са предвидени разнообразни възможности за реклама в сайта чрез банери, текстови линкове и видео реклама.

Всички новини