Big Brother - Episode 4

22 Септември 2008

И тази година продуцентите на най-успешния риалити формат в българския телевизионен ефир се довериха на опита и професионализма на нашия екип.

В духа на добрите традиции и през този сезон на шоуто, интернет потребителите ще имат възможността да наблюдават случващото се в Къщата 24 часа в денонощието. Освен пред компютъра, живота на Съквартирантите може да бъде следен и "в движение" - услугата ще е достъпна през мобилни устройства в мрежите на Moblitel и GloBul.

Интернет страницата на риалитито отново има с какво да изненада феновете. Традиционно богатото съдържание ще бъде допълнено с пълен видео архив на излъчваните телевизонни предавания и Big Brother Live, подбрани мнения от форума, възможност за коментар към новините и възможност да се гледа картина от Къщата докато потребителя е в чата.

Зрителският вот отново ще определи, кой от номинираните за изгонване Съквартиранти да напусне Къщата завинаги, както и кой ще спечели голямата награда. В гласуването с телефонно обаждане или изпращане на SMS ще могат да се включат абонатите на трите мобилни оператора, а потребителите на БТК ще гласуват само с телефонно обаждане.



Big Brother Family Всички новини